i like to move it, move it!

Som ni vet är jag en sådan hobbit (ni vet en sådan filur i sagan om ringen filmerna) som inte kan hålla sig till en blogg/bloggdesign. Och nu har jag återigen, bytt blogglänk & design. Den nya länken äro... DRUMROLL... "hannasvarld.webblogg.se". Hoppas ni orkar med ännu en flytt.
Ses snart mina små trollungar (där fick jag till det).


första dagen!


Ja, första dagen har varit härlig. Förutom bad och god mat har vi hjälpt min mormor att flytta, allt som allt en kul dag. Nu blir det Jurassic park för min del, c ya!

röd stuga!

Nu drar jag ifrån Skåne, upp till Värmland som tyvärr inte heller, trots sitt namn, inte är så varmt! Men man får ju göra det bästa av situationen. Just nu ligger en sex timmars lång biltur framför mig. Men jag ska hämta min nya mobil så jag kommer nog mest sitta och fingra med den! Vi får se hur många inlägg det blir de här närmsta två veckorna, men jag ska göra mitt bästa! ps, vad tycker ni om min nya design? Jag vet att jag ändrar otroligt ofta, men det är bara det att jag aldrig kan bestämma mig. Men det jag har nu, känns faktiskt väldigt bra. I alla fall, så ses vi snart! Ha det gött.



Hej! Kul att ni kollar in min blogg. Kommentera gärna, det blir så mycket roligare att blogga då! Hoppas ni stannar kvar.
RSS 2.0